Trui bedrukken

Zeefdruk levert het mooiste en duurzaamste resultaat. Elke kleur wordt apart gedrukt, waarmee wij uw ontwerp opbouwen tot een prachtig resultaat. We passen zeefdruk toe op allerlei soorten textiel. Het resultaat ziet er professioneel en bijzonder representatief uit.

Uw bedrijfslogo laten drukken

U wilt uw logo of tekst op uw (bedrijfs-)kleding laten zeefdrukken? Emtex werkt met de allermodernste zeefdrukmachines in onze eigen zeefdrukkerij waar wij met veel nauwkeurigheid uw kleding met uw logo kunnen bedrukken en u de allerbeste kwaliteit en service leveren.

Een perfect product op maat

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partner om uw bedrijfsnaam, naam, logo, website of tekst te laten zeefdrukken op bedrijfskleding, caps of een andere soort textiel? 

Hoge kwaliteit bedrukking

Onze zeefdrukmachines werken zeer nauwkeurig, hierdoor kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen. Daarbij krijgt u ook nog eens de allerbeste service en advies!

Geef uitstraling aan kleding

Zeefdrukken is een duurzame, kwalitatieve oplossing. Het zeefdrukken van bedrijfskleding geeft een kledingstuk dan ook een luxueuze uitstraling.

ONZE BUDGET AANBIEDINGEN

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

ONZE MERKEN

[logo-carousel id=default]