Een perfect product op maat

Kleding borduren Limburg? Onze borduurmachines werken zeer nauwkeurig, hierdoor kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen en een perfect product leveren.

Voordelen van borduren

Borduren heeft vele voordelen, het is kwalitatief de beste keus en het borduursel zal jarenlang kwalitatief goed en mooi blijven.

Borduren geeft uitstraling

Borduren is een duurzame, kwalitatieve oplossing. Het borduren van bedrijfskleding geeft een kledingstuk dan ook een luxueuze uitstraling.

Borduren is duurzaam

Voor het borduren van bedrijfskleding maken wij gebruik van de nieuwste software en geavanceerde borduurmachines om u een perfect product te leveren. U wilt uw bedrijfsnaam, logo, website of andere tekst laten borduren op bedrijfskleding, caps of een ander kledingstuk?

Uw bedrijfslogo laten borduren

Kleding borduren Limburg? U wilt uw logo of tekst op uw (bedrijfs-)kleding laten borduren? Emtex werkt met de allermodernste borduurmachines in ons eigen borduuratelier die met hoge snelheid uw embleem of logo kan borduren en de allerbeste kwaliteit levert, hierdoor kunnen wij heel snel leveren.

Een perfect product op maat

Bent u op zoek naar een professionele en betrouwbare partner om uw bedrijfsnaam, naam, logo, website of tekst te laten borduren op bedrijfskleding, caps of een andere soort textiel? 

Borduursel van hoge kwaliteit

Onze borduurmachines werken zeer nauwkeurig, hierdoor kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen. Daarbij krijgt u ook nog eens de allerbeste service en advies!

Voordelen van borduren

Voordelen van borduren:
– Duurzaam en kwalitatief het beste
– Luxueuze uitstraling
– Al mogelijk vanaf 5 stuks

Nadelen bij borduren:
– Dunne stoffen, zoals T-shirts zijn minder geschikt om te borduren i.v.m. het trekken van de stof
– Kleine details zijn minder goed te borduren

Geef uitstraling aan kleding

Borduren is een duurzame, kwalitatieve oplossing. Het borduren van bedrijfskleding geeft een kledingstuk dan ook een luxueuze uitstraling.

Groot aanbod bedrijfskleding

Ons assortiment bedrijfskleding is zeer uitgebreid, wij leveren uiteenlopende soorten bedrijfskleding. Van beschermende kleding voor industrie tot kleding voor horeca gelegenheden. Wij kunnen voor iedere branche de juiste kleding leveren. Kleding borduren Limburg? Bekijk ook eens onze catalogus of neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Geeft bedrijfskleding uitstraling

Borduren is een duurzame, kwalitatieve oplossing. Het borduren van bedrijfskleding geeft een kledingstuk dan ook een luxueuze uitstraling.

Ontwerp uw eigen bedrijfskleding

U wilt uw bedrijfsnaam, logo, website of andere tekst laten borduren op bedrijfskleding, caps of een ander kledingstuk?

Een perfect product op maat!

Onze borduurmachines werken zeer nauwkeurig, hierdoor kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen.

Voeg uw eigen kleur toe!

Voeg een persoonlijke toets toe en maak de look af met zippullers, knopen, stoppers of tape in jouw eigen kleur!

Ontvang onze actuele aanbiedingen

Groot assortiment kleding

Uw logo of bedrijfsnaam op kleding laten borduren of bedrukken? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment aan bedrijfskleding voor Horeca bedrijven maar ook voor beschermende kleding voor industrie, eigenlijk hebben wij eindeloos veel opties voor iedere bedrijfssector, die wij voor u kunnen borduren of bedrukken. Vind u het gewenste kledingstuk niet in ons assortiment, niet getreurd, neem contact met ons op en wij zorgen ervoor!

ONZE MERKEN