Een perfect product op maat

Transferdruk is zeer geschikt voor flexibel materiaal zoals petjes, paraplu’s en tassen. Transferdruk leent zich goed voor gedetailleerde opdrukken in meerdere kleuren, ook full colour.

Voordelen van transferdruk

Transferdruk heeft een lange levensduur, is geschikt voor kleine oplagen, voor elk ontwerp en iedere soort stof bruikbaar en ook voor moeilijk te bedrukken plaatsen.

Transferdruk geeft uitstraling

Transferdruk heeft eindeloos veel mogelijkheden en geeft bedrijfskleding, PR-materialen en relatiegeschenken een luxueuze uitstraling.

Transferdruk is een goedkoop alternatief van zeefdruk

Uw opdruk wordt op een (transfer)papier aangebracht. Hierna wordt het te bedrukken artikel tezamen met de transfer in een pers op hoge temperatuur tegen elkaar aangedrukt. Tijdens dit proces zorgt de druk en de hitte ervoor dat de inkt op het transferpapier los laat en zich hecht op het product. Met dit proces zijn gedetailleerde onderdelen van de opdruk geen probleem. 

PR-materiaal laten bedrukken

Transferdruk is zeer geschikt voor flexibel materiaal zoals petjes, paraplu’s en tassen. Transferdruk leent zich goed voor gedetailleerde opdrukken in meerdere kleuren, ook full colour. Bij transfer bedrukking bestaat er de mogelijkheid om op ongebruikelijke plaatsen van een product te bedrukken, zoals een mouw of een hengsel van een schoudertas.

Een perfect product op maat

Bij digitale transferdruk komt er wat meer handwerk kijken. Iedere print moet namelijk ‘gepeld’ worden voordat we het aanbrengen op het textiel. Alle foliedelen die niet bedrukt zijn met het ontwerp verwijderen wij met de hand. Zo zorgen we dat alleen het ontwerp op het textiel komt.

Transferdruk is veelzijdig

Bij zeefdruk wordt inkt direct op de ondergrond aangebracht, bij digitale transferdruk gebeurt dat indirect. Eerst wordt het ontwerp digitaal in spiegelbeeld op een plakkende folie geprint. Deze folie plakken we op het textiel. Vervolgens wordt het onder druk in de hete pers gezet. Door de hitte laat de inkt los van het folie en hecht het zich stevig vast aan de stof.

Voordelen van transferdruk

Voordelen van transferdruk:
– lange levensduur
– geschikt voor kleine oplagen
– geschikt voor elk ontwerp en iedere soort stof
– uiterst geschikt voor stof van kunstvezel
– geschikt voor moeilijk te bedrukken plaatsen
– textiel behoudt haar andere kenmerken (waterafstotend, brandvertragend, …)
– geschikt voor grote oplagen die niet tegelijk moeten geleverd worden. Bijvoorbeeld: 2000 t-shirts, waarvan telkens 25 stuks geleverd worden.

Geeft uitstraling aan uw PR-materiaal

Transferdruk heeft eindeloos veel mogelijkheden en geeft bedrijfskleding, PR-materialen en relatiegeschenken een luxueuze uitstraling.

Groot aanbod bedrijfskleding

Ons assortiment bedrijfskleding is zeer uitgebreid, wij leveren uiteenlopende soorten bedrijfskleding. Van beschermende kleding voor industrie tot kleding voor horeca gelegenheden. Wij kunnen voor iedere branche de juiste kleding leveren. Bekijk ook eens onze catalogus of neem direct contact met ons op, wij helpen u graag!

Geeft PR-materiaal uitstraling

Transferdruk is een veelzijdige en goedkope oplossing voor kleine oplages. Transferdruk geeft uw relatiegeschenken en PR-materiaal een luxueuze uitstraling.

Ontwerp uw eigen bedrukking

U wilt uw bedrijfsnaam, logo, website of andere tekst laten drukken op bedrijfskleding, caps of PR-materiaal?

Een perfect product op maat!

Onze transferdruk-machines werken zeer nauwkeurig, hierdoor kunnen wij u de hoogste kwaliteit garanderen. 

Voeg uw eigen kleur toe!

Voeg een persoonlijke toets toe en maak de look af met zippullers, knopen, stoppers of tape in jouw eigen kleur!

Ontvang onze actuele aanbiedingen

Groot assortiment kleding

Uw logo of bedrijfsnaam op kleding laten borduren of bedrukken? Dan bent u bij ons op het juiste adres! Wij hebben een ruim assortiment aan bedrijfskleding voor Horeca bedrijven maar ook voor beschermende kleding voor industrie, eigenlijk hebben wij eindeloos veel opties voor iedere bedrijfssector, die wij voor u kunnen borduren of bedrukken. Vind u het gewenste kledingstuk niet in ons assortiment, niet getreurd, neem contact met ons op en wij zorgen ervoor!

ONZE MERKEN