Diensten

WELKOM BIJ

EMTEX.NL

Door Jill & Geoffry.

BEL ONS +32 12231970

DIGITAAL DRUKKEN

Direct to Garment (DTG) ofwel digitaal printen is een van de nieuwste druktechnieken. Bij deze techniek worden de afbeeldingen rechtstreeks op het textiel geprint. Een hoge kwaliteit Full Colour print zoals foto’s, logo’s en teksten kunnen worden gedrukt op 100% katoen zoals b.v. T-shirts, sweaters, kussenslopen etc.

ZEEFDRUKKEN

Zeefdrukken is bij uitstek geschikt voor het bedrukken van grotere aantallen textiel. De zeefdrukprijs wordt onder meer bepaald door het aantal kleuren in de afbeelding, het aantal stuks textiel en het soort textiel.

BORDUREN

Borduren is de meest luxe en duurzame manier om logo’s en teksten op textiel te zetten en geschikt voor vrijwel alle textielsoorten. De borduurprijs wordt onder meer bepaald door het aantal stuks, de grootte van de afbeelding en het aantal steken dat nodig is voor een mooi resultaat.

> Hoe moet ik een logo of tekst aanleveren?

De beste manier om een logo of tekst aan te leveren is een AI (Adobe Illustrator) bestand/EPS (Encapsulated PostScript) bestand gevectoriseerd.

> Wat is een gevectoriseerd logo?

Vectoriseren is het omzetten van rasterafbeeldingen (bitmap) naar lijn tekeningen. Een gevectoriseerd EPS bestand is een afbeelding/of tekst dat alleen bestaat uit lijnen. Aangezien het bestand geen pixels bevat, maat alleen lijnen, kan de afbeelding onbeperkt vergroot worden zonder dat er kwaliteitsverlies is.

> Geen vector bestand?

Loop even binnen in onze showroom met deze afbeelding dan gaan wij kijken of we hier alsnog een juist bestand van kunnen maken.

> Wat is de levertijd?

De standaard levertijd is 14 werkdagen na akkoord van onze orderbevestiging en na een aanbetaling van 50%. Wij doen ook op aanvraag spoedleveringen.

Eigen Ontwerp

Een unieke kledinglijn met eigen teksten, afbeeldingen, logo en label? Corporate of promotionele kleding, ontworpen en geproduceerd in persoonlijke stijl? Wij ontwerpen en produceren gepersonaliseerde bedrijfskleding in eigen huis,dus vrijwel alles is mogelijk. Dit is de manier om je bedrijfstextiel een unieke look te geven, al mogelijk vanaf 4 stuks.

UNIEK.

Studentenverenigingen

Zoek je eigen kleding voor je dispuut, jaarclub of studentenvereniging? T-shirts, polo’s, hoodies, baseballjacks, rugbytruien, wij borduren, zeefdrukken, transferdrukken bij alle soorten kleding custom made tegen de beste prijs.

KWALITEIT.

Sportkleding

Onder teamwear verstaan we alle kleding die bedoelt is voor teamsporten.
Zoals voetbalteams, basketbalteams, wielrenteams, volleybalteams etc.
Het assortiment bestaat uit sportbroeken, shorts, shirts , keepers kleding , sokken , sporttassen etc.

BESTE KOOP.

Horeca

Zoek je high-end beroepskleding met de perfecte pasvormen een individuele uitstraling? Emtex levert gepersonaliseerde bedrijfskleding voor food-retail en facilitaire diensten en teamkleding voor complete organisaties. Oersterk, perfect combineerbaar en stijlvol. Het visitekaartje van je bedrijf. Koksbuizen, sloven, schorten, koksbroeken, alles is mogelijk. Merken zijn onder meer BP, Chaud Devant en Greiff.

DUURZAAM.

Badges en Geweven Labels

Heb je t-shirts, polo’s, of andere kleding waar een logo op moet komen? Dan kun je bij Emtex losse badges laten maken, die je leden zelf bevestigen op hun (bedrijfs)textiel. Badges of geborduurde emblemen zijn ideaal om veel stuks kleding snel van een logo te voorzien. Ze zijn er in allerlei vormen, in relief, gedrukt of geweven, met metaal of klittenband, reflecterend of magnetisch. Een badge of geborduurd embleem heeft standaard een katoenen achterkant.

Emtex kan ook alle mogelijke labels voor de kledingindustrie leveren. Maak je custom made product compleet en zet er je eigen geweven of gedrukt label in met je eigen ontwerp. De labels kunnen geweven of gedrukt worden met een logo of tekst in verschillende afmetingen en stijlen. Ook leren labels geven je kleding een luxe uitstraling.

Een van onze sterkste kanten is onze levertijd. Voor custom made geweven labels en hangtags is de levertijd twee weken. Voor meer informatie, neem contact met ons op.

PROFESSIONEEL.

Promokleding

Emtex is een totaalleverancier van bedrukte textiel. T-shirts, polo’s, truien, rugby truien, fleeces, windstoppers, jassen, badstof, caps: elk soort textiel is mogelijk. Je kunt bij ons kiezen tussen heel veel kwaliteiten, kleuren en modellen. Samen vinden wij het perfecte product binnen jouw budget.
btt